Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesäretki Mäntyharjulle Taidekeskus Salmelaan:  Ilmoittautumisaika jatkuu 15.7. saakka

Seura tekee kesäretken Mäntyharjulle Taidekeskus Salmelaan lauantaina 3.8.2019. Retken hinta on 55 euroa, ja siihen sisältyvät bussikuljetus Helsingistä, pääsylippu näyttelyyn, opastus näyttelyssä sekä runsas buffet-lounas. Paluumatkan mahdollinen kahvitauko on omakustanteinen.
Ilmoittautuminen lomakkeella osoitteessa www.kalleria.org/ihts/retki/ Maksun eräpäivä on 15.7. ja viitenumero 12289.

Seuran ulkopuoliset avecit ovat tervetulleita. Tarkemmat tiedot lähtöpaikasta ja -ajasta lähetetään ilmoittautuneille. Tervetuloa!

Tuomas Hoikkalan saksofonisoolo aloitti ohjelmanTuomas Hoikkalan saksofonisoolo aloitti ohjelman

 

Retki oli antoisa. Salmelan toiminnanjohtaja ja sielu Tuomas Hoikkala yllätti opastuksen aluksi ryhmämme saksofonisoololla, miten hauskaa!

Hyvät fiilikset toi myös se, että oppaamme Alvar oli selvästikin perehtynyt meihin: hän tiesi keitä olemme, mistä tulemme, että olemme juuri juhlineet 40-vuotissynttäreitämme. Selvisi, että Mäntyharjulle keskelle metsää perustettu Salmela on vain vähän meitä nuorempi instituutio: ensimmäinen näyttely oli 30 vuotta sitten.

Esillä oli nyt näyttelyn päätähden, 91-vuotiaan Rafael Wardin lisäksi mm. suomalaisia modernisteja 1960-70 -luvuilta ja vuoden nuoren taiteilijan palkinnon saaneita eri vuosilta. Tuttujakin taiteilijoita oli: Tuomo Saali ja Tero Annanolli.